сряда, 18 април 2012 г.

Фолио LLumar може да спести над 30% от разходите за енергия


Посетете офина ни в България - Сан Сек ЕООД
Посетете офиса ни в България - Сан Сек ЕООД
LLumar е най-големият производител на фолио за стъкло на автомобили и сгради в света.На марката се падат над 50% от световните пазари на фолио.Фирмата е единствената, която има изцяло затворен цикъл на производството и следователно произвежда най-качествените продукти. Компанията е производител на редица фолиа за сгради, които имат различно предназначение но еднакво, перфектно качество. Компанията е една от малкото в бранша, която е способна да произведе продукти по поръчка на клиентите. Това означава, че няма продукт, цвят, затъмненост или предназначение, за което LLumar не биха могли да се погрижат. С поставянето на фолиа на вашата сграда Вие получавате много повече изгоди от това, да направите вашата сграда да изглежда по-добре. С LLumar Вие можете да предпазите сградата си от слънчевите вреди, да подобрите условията  си на работа, за се защитите и да я украсите по оригинален начин:

Огледално фолио за слънчева и UV защита и за защита на личното пространство

Огледално слънцезащитно фолио LLumar
Усетете разликата с LLumar
Най - използваното и най-продавано фолио за прозорци в България е огледалното фолио, което има много силна  слънчева защита и има способността да блокира над 99% от UV лъчите, които преминават през незащитените стъкла. По този начин Вие намалявате температурата в помещението и най-вече предпазвате вашите мебели и вещи от избеляване и повреждане. Огледалното фолио също така намалява отблясъците причинявани от слънцето. По този начин фолиото подобрява работните условия в офис сградите и ограничава умората върху очите. С помощта на своите слънцезащитни качества фолио LLumar може да осигури и икономия на разходи т.е. то облекчава работата на климатиците  и спестява електроенергия , а от там и разходи. От друга страна със своята почти сто процентова UV защита то спасява много от вашите вещи, които биха могли да бъдат унищожени от слънцето при липса на фолио. Освен тези си характеристики фолиото може да се използва за защита на личното пространство. По този начин можете да сте сигурни, че друг не се намесва във вашата неприкосновеност. Фолиата от серията Reflective могат да намалят видимостта за съседите ви през деня до краен предел. Фолиата от модела RN пък имат способността да ограничават видимостта от вън на вътре през цялото денонощие.

Осигурете си спокойствие със защитно фолио LLumar


Защитно фолио LLumar
Сигурност от LLumar
Противоударното фолио LLumar може да „бронира” вашите стъкла и да осигури много качествена защита срещу счупване. Фолиата биват 5 различни вида, които се различават по техните дебелини. Всяко от тези фолиа е прозрачно но притежава и 95% UV защита. Фолиата за сигурност се използват за защита от крадци и в случай на инциденти. Те могат да защитят стъклото от счупване за дълъг интервал от време , а в случай на счупване те задържат парченцата от счупеното стъкло да се разпръснат и да наранят някого или да повредят някои вещи. Защитно фолио LLumar отговаря на всички изисквания на ЕС за безопасност. Нашите фолиа имат сертификати за издръжливост P1A, P2A, P1B и т.н. Тяхната здравина отговаря на изискванията на банки, заложни къщи, чейндж бюра и т.н. С негова помощ, Вие можете да се защитите от вандали и крадци.LLumar предлага и специално фолио за защита от графити, което е много приложимо в големите градове, където има повече вандали. Градските транспорти на редица големи градове разполагат поставено фолио LLumar за защита от графити. Фолиото освен защита от надраскване може да предложи и защита от счупване на стъклата, поради тази причина, то е много търсено.

Оригинални решения за украса, интериор и защита на личното пространство с декоративни фолиа LLumar


Декоративно фолио от LLumar
LLumar позволява всякакви декоративни решения
Фолиата за декорация на LLumar могат да впечатлят всекиго.LLumar предлагат над 20 различни вида фолиа с различни орнаменти, матирани или цветни. С тяхна помощ Вие можете да направите вашия дом или офис по-различен и по-оригинален и при това на по-ниска цена от други подобни материали. Приложението на декоративните фолиа е много широко. Те могат да се използват за офиси, частни домове, заведения, хотели и други. Във всеки случай, обаче те подобряват значително обстановката, стила и повишават комфорта. Техният монтаж може да се извърши и от лица, които не са професионалисти в областта на поставянето на фолио за стъкло, а самата процедура е много бърза. Декоративните фолиа имат всяка черта на една успешна инвестиция.

Фолиото за стъкло се превръща в един много желан и необходим продукт. Неговите мултифункционални способности се харесват на все повече хора. За мислете се, дали и Вие не желаете да получите по-добър комфорт, стил, икономия на енергия, слънчева и UV защита, защита от отблясъци, защита на личното пространство, оригинален интериор и още много ползи с LLumar.


Няма коментари:

Публикуване на коментар